Maso Klouda

Maso Klouda - spolupracujeme s nimi od začátku, jejich maso je už stálicí našeho jídelního lístku. Zpracovávají maso jen a pouze z českých a moravských  farem. Znají původ zvířat, kdo se o ně stará a čím jsou krmena. Nejvíce se zaměřují na zpracování hovězího a vepřového masa, které nechávají zrát suchou nebo mokrou cestou několik týdnů až měsíců (exkluzivní kousky)..

 
145
7501145750

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

  • CC4F8090 7EEA 492F 9C55 FF234506A7C2 Kód: 816
    Hamburger 2x200g
    Skladem

    Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk).

    PS:Protože je maso vyzrálé, má silné hovězí aroma, které Vás "trkne" hned při otevření balíčku. To však neznamená, že je maso "zkažené". Zrání mokrou cestou 21 dní.

    145 Kč
  • 98C75E42 2FDA 4180 B078 4AA311EA218F Kód: 819
    Hovězí pastrami 300g
    Skladem

    Pastrami je pro nás královnou mezi hovězími šunkami. Vyrábí se z brisketu, česky řečeno hrudí. Brisket se marinuje 4 týdny ve speciálním láku podle Martinovy vlastní receptury. Následně ho udí na ořechovém dřevě minimálně 16 hodin. Pastrami můžete servírovat klasicky na chleba nakrájený na tenké plátky nebo si doma vykouzlit klasický newyorský Pastrami sendvič.

    195 Kč
  • E53A3B19 670B 46F2 A1C6 7822F6847052 Kód: 807
    Rib eye - vysoký roštěnec 350g
    Skladem

    Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho grilovat, opékat na pánvi nebo péct v troubě.

    zrání minimálně 30 dnů suchou cestou

    350 Kč
  • AC392E55 4780 48C5 B394 5C872A109150 Kód: 810
    I-bone steak - nízký roštěnec 450 g
    Skladem

    I-bone steak je vlastně nízký roštěnec (sirloin) s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že i přezentace takového steaku na taliří vypadá skvostně.

    zrání 30 dnů suchou cestou

    360 Kč
  • 6A345497 EA28 468A B648 E80262F86426 Kód: 804
    Tomahawk steak 1000g
    Skladem

    Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou žeberní kostí. Steak doporučujeme připravovat na rozpáleném grilu a podávat jako medium nebo dokonce medium rare. Suché zrání dodává steaku intenzivní chuť, křehkost a šťavnatost.

     zrání 30 dnů suchou cestou

    750 Kč

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem